Tre vinnare!

Jag vaknar och tittar ut genom fönstret och ser hur den tjocka dimman täcker hela gräsmattan så att jag knappt ser grannens hus. Det är mörkt, grått och blött. Det är idag jag fått en liten lucka att klämma in en barnfotografering. Mitt liv går inte att ändra en ända planering just nu då jag jobbar 100% och studerar 50% och är tvåbarnsmamma. Jag älskar att vara fotograf och att möta alla fantastiska ansikten och familjer och att få låna alla vackra miljöer att fotografera i. Jag åker till Katrineholmskommuns kanske vackraste plats och möter dessa ljus som bara sprutade av energi och gjorde den gråa och tråkiga dagen till den bästa. TACK!
Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

TOLEN RUNT -Tillsammans mot mobbing!

 Strångsjös styrelse anordnade ett motionslopp idag och jag fick uppdraget att bevara den viktiga dagen på bild då vi alla var med och stödde organisationen Friends -Tillsammans mot mobbing! Tack, ni har ett hjärta av guld!
Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

Höstbarn :)

Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

Familjeporträtt

-Familjen brukar den större massan svara när man ställer frågan om vad som betyder mest här i livet och då kan det ju inte finnas någon bättre present än fotografi på det bästa. Under sensommaren fick jag uppdraget att fotografera två syskon med deras familjer. De skulle ge bort familjebilder till sin far som fyllde jämt. För mig som fotograf är familjeplåtningarna den största utmaningen då det gäller att få variation och komponera många människor i en och samma bild. Bara det att man blinkar med ögonen exantal gånger i minuten.. Men det är utmaningarna man växer av så det vill jag ha fler av i framtiden!
Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved
 

Anna med de jordiska färgerna.

Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

RSS 2.0