Mina små

"Skomakarns barn har slitnas skor" lyder ordspråket.. Jag måste säga att det stämmer, jag tycker jag fotograferar mina egna barn alldeles för lite! Här är Ebba 1½ år och Lowe 9 månader.
 

Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

Familjen på bild

Innan jag fick egna barn förstod jag inte den gränslösa kärleken till sin egna familj och vikten av att hålla ihop i alla väder. Nu vet jag och visst är det inte konstigt att man vill föreviga det bästa och mest värdefulla på bild då? Den här familjen är kloka enligt mig som förevigar och lämnar ett avtryck av en tid som går alldeles för fort.
Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

Yolla vilken brud alltså!

Jag kan inte dra mig en sekund att visa er den här otroligt vackra bruden som jag fotograferade i sommar, och det bästa av allt är att hon är en utav mina bästa vänner! Det går liksom inte att solla bort en enda bild på henne.
Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

E + D = SANT!

"Hej. Fick rekommendation att du var en duktig fotograf, jag söker en till bröllops fotografering är det något som du gör?" det var början på min och Erikas konversation via mail. Hon hade lagt ut en förfrågan på facebook och blivit tipsad. Super kul! Det här paret hade varit ett par sedan 13 år tillbaka och när jag sa att då var det på tiden med ett bröllop så var det inte första gången de hade hört den frasen.
Jag tog mig ut till deras hem som låg likt en idyll på landet med kilometerlånga åkrar på båda sidor av grusvägen och gamla lador med anor från 1800talet minst! Fantastiskt och lätt att komma i stämning inför en bröllopsfotografering.

Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved
 
STORT TACK till mina två fotoassistenter denna dag, Ellen Sundelius & Anna Sundelius!!!

Herr & Fru Ljungström

Så kom dagen då de äntligen sa ja till varandra för ett livslångt äktenskap. Jessica och hennes Peter har gått sida vid sida många år och fått ett fantastiskt barn tillsammans. Jessica är en utav mina bästa vänner och jag fick den stora äran att få vara deras bröllopsfotograf. Något jag är otroligt hedrad och tacksam över. Det här paret sprudlar av kärleksaura vart de än går och det rann många lyckotårar längs kinderna under deras cermoni.
Kärleken är störst av allt.
 
Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

Ozzy

Det händer inte varje dag att jag fotograferar djur. Men den här dagen åkte jag från en bröllopsfotografering till Ozzy, en utav mina första hundmodeller. Visst är han söt ;)
Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

RSS 2.0