Ida & Fredrik = Sant

Ja här är då det fantastiska kärleksparet Ida och Fredrik som sa ja till varandra i kyrkan den 29 september. Den här dagen ville inte vädergudarna bjuda på bra väder men jag har hört att om det regnar på bruden så blir det ett kärleksfullt äktenskap. Regnet symboliserar då tårarna av sorg som bruden inte behöver fälla i äktenskapet. 
Så länge leve kärleken!Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved            
                                      
Stort tack även till min fotoassistent Therese Löwenborg!
  

Sista bröllopet för året.

Nu har jag gjort min sista fotograferingen för i år och den avslutades med det roligaste uppdraget man kan få - BRÖLLOP! Det är en så fantastisk känsla att få dokumentera ett pars kärlek till varandra och uppleva alla känslor inför deras stora dag tillsammans. Den här dagen var det Ida och Fredriks tur att ärva varandra och de strålade verkligen kärlek kring dem. Fotograferingsmässigt så visade vädret upp sin värsta sida med regn men med lite glimt i ögat och ett jädra anamma så fick vi en hel del bilder ute ändå.
 
Ett stort tack till min fotoassistent Therese Löwenborg som i regn rusket hjälpte mig med det lilla ljuset vi kunde fånga och att bära packning som tar emot när man är 1 månad ifrån beräknad förlossning. Så, vi syns om ett tag då som tvåbarnsmor och ännu hungrigare på fotografering!
Foto: Therese Löwenborg
Foto: S.Kjellqvist

best friends

Fotograf S.Kjellqvist © All Rights Reserved

RSS 2.0